• |
ide | kryesore

Shkëndija tregon asetet

Arkiva, Paparazzi
shk-3.jpg

Shkëndije Mujaj ka publikuar një seri fotografish për të promovuar përsëri ‘asetin’ e saj gati të vetëm- të pasmet. Në këto fotografi ajo e tregon atë të veshur dhe të zhveshur.Kthehu