• |
ide | kryesore

Hidhërim në familjen e Cristian de Sica

Arkiva, Paparazzi
Christian-De-Sica-1.jpg

Aktorit të njohur italian Cristian de Sica i ka vdekur i vëllai. Manuel nuk ishte njëperson i panjohur. Ai ishte kompozitor ndërsa ka qenë edhe i dominuar për një çmim Oscar me filmin “Il giardino”. Manuel kishte fituar “Globin e artë” me filmin “Hajdutët e sapunëve” si dhe një çmim “David di Donatello”. Lajmin e ndarjes nga jeta e dha  Cristian me një postim në Facebook ku shkroi: "Mio fratello Manuel non c'è più" (Vëllai im Manuel nuk jeton më)./lapsi.al/Kthehu