• |
ide | kryesore

Në farmaci shiten edhe tableta me rreze dielli

Arkiva, Stil
reze.jpg

Ditët e fundit janë hedhur në treg tableta me rrezet e diellit nga vendet turistike më të famshme të botës. Ju mund të zgjidhni tableta me rrezet e diellit nga Bahamas, Bora Bora, Maldive, etj. Është e njohur se mungesa e diellit është shkaku i depresionit të dimrit, që ju bën të jeni të jo në humor të mirë. Ky problem është e theksuar sidomos në shtetet nordike si: Alaska, Finlanda dhe vende me periudha të gjata të dimrit. Krijuesit e këtyre tabletave rekomandojnë që mos tejkalohet doza e rekomanduar ditore, dhe bëjnë të ditur se tabletat nuk janë nuk janë zëvendësim i diellit të vërtetë. /TetovaSot/

Kthehu