• |
ide | kryesore

Një pemë të tillë Krishtlindjesh nuk e keni parë

Arkiva, Syri i Lapsit
pema.jpg

Pema e Krishtlindjeve, që po shihni, mund të jetë gjëja më e veçantë, që keni parë ndonjëherë. Kur fillon video është pothuajse e pamundur të heqësh vëmendjen nga koreografia e dritave, të cilat shuhen dhe ndizen me muzikën. Pema kontrollohet nga një tru virtual i cila kontrollon më shumë se 7000 drita dhe 25 amplifikatorë.Kthehu