• |
ide | kryesore

Look i ri edhe për Artan Didin

Arkiva, Pikante
Screen Shot 2015-01-04 at 11.15.42 PM.png

Shqiptarët u habitën jo pak kur më 31 dhjetor, Presidenti i Republikës, Bujar NIshani, u shfaq pa mustaqe në urimin për vitin e ri. Look -u i tij i ri u komentua gjatë në rrjetet sociale. Një tjetër personalitet u shfaq po më 31 dhjetor me një pamje të ndryshme nga sa e kemi parë zakonisht. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Artan Didi, doli në një intervistë televizive i veshur civil dhe me një kapelë “borsalino”, aq sa nëse nuk do të ishte sqarimi i kronikës televizive, mund të ngatërroje fare lehtë me ndonjë aktor.