• |
ide | kryesore

3 gabimet që femrat bëjnë gjatë seksit

Arkiva, Stil
sata.jpg

Keni menduar se mund të keni gabuar gjatë seksit deri më sot? Nëse dëshironi të keni seks me epsh, keni kujdes të mos i bëni gabimet e më poshtmeqë i bën pothuajse secila grua:

Të mos veproni e para


Ky është gabimi kryesor që e bënë pothuajse secila grua. Mos pritni që gjithnjë ai ta bëjë hapin e parë për seks. Ta bëni hapin e parë do t’ia vërtetojë atij se ju pëlqen seksi dhe do t’i pëlqejë sigurisht. Meshkujve u pëlqejnë femrat që e bëjnë hapin e parë në seks, ato u duken më sexy.

Mos reagimi në shtrat

Lejoni ta kuptojë se po kaloni kohë të mirë në shtrat. Një nga gjërat më të rëndësishme në seks është ta lini veten momentit. Mos kini frikë për shkak të fjalëve dhe zërit që do të vijë nga goja juaj.

Të mendoni se partneri juaj është përgjegjës për orgazmën tuaj

Gjëja më e rëndësishme që duhet të dinë gratë, është se përjetimi i orgazmës është në dorën e tyre. Mos pritni ta lexojë mendjen tuaj, tregoni si t’ju prekë dhe si t’ju kënaq. Nëse turpëroheni të bëni biseda të tilla, atëherë udhëzojeni atë gjatë seksit me duart tuaja. /Puhia.com/

Kthehu