• |
ide | kryesore

Talljet me maninë e Sarkozisë për tu dukur ngado

Arkiva, Planet
nico-e1421139507242.jpg

Rreth 50 krerë qeverish dhe shtetesh ishin në marshimin e Parisit per nder te viktimave te Charlie hebdo. Disa prej tyre donin të ekspozoheshin, edhe pse nuk ishte dita e vendi. Në disa plane të kamerave, por edhe në qindra foto, mund të shohësh fytyrën e ish- presidentit Nicolas Sarkozy (foto poshte) .Kur ishte president, ai nuk linte mundësi pa shfrytëzuar për t’u ekspozuar. Këtë herë, edhe pse duhej të ishte të paktën në radhë të katërt të marshimit, ai e nxori fytyrën kudo. Për këtë arsye, në rrjet ka shpërthyer humori duke e paraqitur sarkozine ne momentet me kyce te historise.Një hashtag #JeSuisNico ka nisur të përhapet me shpejtësi.


View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter


Kthehu