• |
ide | kryesore

Berisha: Shqipëria po shkon drejt ’97-ës. Lidhjet e Ramës nga Denis Gina deri tek Orik Shyti

I pakategorizuar
bero.jpg

Po shkojmë drejt ’97 vendin e ka ndë dorë krimi, dhe situate po shkon drejt një destabiliteti gjithnjë e më të madh. Kështu ka thënë Sali Berisha në studion e gazetares Eni Vasili duke ravijëzuar një skenar apokaliptik për shqiptarët sepse sipas tij, krimi është I lidhur me edi ramën dhe majtat e pushtetit. Po të njëjtat skenarë kasandrikë Berisha ka parathënë që në ditët e para të kësaj qeveri kur paralajmëroi se rama do kishte fatin e mikut të tij Papandreut.


Më pas Berisha bëri një hartë të lidhjes së Ramës me krimin. "Lidhjet me Denis Ginën që e vuri drejtor të kinemasë Millenium, pastaj ato me dondollakun që deklaroi në Firence që Ramën e kemi në dorë, pastaj lejet e ndërtimit që i ka dhënë Orik Shytit që shkon e “paguan” taksat tek zyra e Briseideës së tatimeve".