• |
ide | kryesore

Plumbat ndërpresin diskutimin në Danimarkë (audio)

Arkiva, Syri i Lapsit
plumba.jpg

Nga brendësia e lokalit ku mbahej një takim kulturor për debatin e përqendruar mbi artin, karikaturën dhe lirinë e fjalës, dëgjohen të shtënat me armë të cilat ndërpresin fjalën e një prej të pranishmëve.



Kthehu