• |
ide | kryesore

Mos veproni si këta policë

Arkiva, Pikante
ff5e2e2294527ee7a55e1189ac815279_XL.jpg

Kapërcimi i trafikndarëseve të autostradës nga këmbësorët ka rezultuar shpeshherë me pasoja fatale. Policia e njeh këtë fakt. Megjithatë jo në pak raste është ajo vetë që jep shembullin e keq, si në këtë foto të bërë në autostradën Tiranë – Durrës. Ministria e Brendshme ka këto ditë për moto shprehjen “policia që duam”. Por sigurisht kjo nuk është policia që do të donim dhe për t’u marrë shembull.