• |
ide | kryesore

“Zbulohet” një skelet dinozauri në Mars

Arkiva, Planet
dino.jpg

Skeleti i një dinozauri të lashtë është zbulimi më i fundit i sondës Curiosity që vizitoi planetin Mars në qershor të vitit 2013. Një pjesë e fotove dhe videove të xhiruara prej saj janë edhe online dhe mjaft kuriozë kanë bërë edhe “zbulime” duke i parë ato me vëmendje. I tillë është edhe ky i fundit ku është “dalluar” koka e një dinozauri. “Ka edhe dhëmbë thotë dikush”- në rrjetet sociale. Specialistët kanë nxituar të sqarojnë se bëhet fjalë për një grumbull gurësh, megjithatë ata nënvizojnë: “Ne nuk mund të frenojnë fantazinë tuaj”./lapsi.al/

Kthehu