• |
ide | kryesore

E rrallë/ Bie borë në vendet e lindjes së Mesme (foto)

Arkiva, Planet
3908058688-650x358.jpg

Në Liban, Siri, Jordani dhe në territoret e Palestinës, ditëve të fundit ka pasur reshje të borës. Kjo gjë ka krijuar një kaos të madhe, por edhe kënaqësi të madhe për popujt e këtij rajoni, të cilët shumë rrallë e përjetojnë borën.

Kthehu