• |
ide | kryesore

“Babai im është gënjeshtar”

Arkiva, Syri i Lapsit
im ate.JPG

“Babai im është gënjeshtar” është një reklamë që ka vetëm pak ditë që është publikuar por në platformën You Tube ka mbledhur mijëra klikime dhe komente. Më së shumti thuhet se kjo reklamë ka mbledhur lot pasi është vërtet prekëse dhe kuptimplotë. Shiheni dhe do të kuptoni mesazhin e  saj të madh se “e ardhmja e fëmijës vlen gjithçka për një prind”. /lapsi.al/Kthehu