• |
ide | kryesore

Dhjetë fakte të pabesueshme rreth Vladimir Putinit

Arkiva, Planet
putiiii.jpg

Vladimir Putin është një nga liderët botëror për të cilin flitet më së shumti. Këtu janë 10 gjëra të cilat mund të mos i keni ditur për të.


1. Putin fle deri vonë dhe e ha mëngjesin diku rreth mesditës


2. E do notin. Noton pas çdo vakti të mëngjesit për të menduar

3. U pagëzua fshehtas në një Kishë Ortodokse

4. Putin nuk jeton në Moskë

5. E ka shiritin e zi në xhudo

6. Kur ishte në shkollën e mesme punoi në një radio stacion

7. Rrethi i tij e ngushtë e thërrasin ‘Car’ që ka kuptimin e ‘Shefit’

8. E urren internetin

9. Pëlqen novelat me tema spiunimi

10. Putin nuk pi cigare dhe rrallë përdor alkoolin

 

Kthehu