• |
ide | kryesore

Pastruesit e xhamave mbeten varur në katin e 91-të

Arkiva, Syri i Lapsit
plat.jpg

Dy pastrues xhamash kanë shpëtuar në Kinë, pasi platforma e tyre ka shkuar jashtë kontrollit për shkak të erës dhe është përplasur disa herë në mënyrë të dhunshme kundër një grataçele në Shangai. Videoja është filmuar nga një person me celular në katin e 91-të të një restoranti të “Shanghai Ëorld Financial Centre”. Platforma është lëkundur fuqishëm përpara dhe prapa dhe përplaset në xhamat e dritareve. Ankthi zgjati 15 minuta para se punëtorët të shpëtoheshin nga kolegët e tyre.