• |
ide | kryesore

Të gjithë të çmendur pas Periscope, aplikacioni që të lidh me botën

Arkiva, Planet
periscope-live-nbc-1030x615.jpg

Të gjithë të çmendur pas Periscope, aplikacioni i Twitter që të lëjon të shohësh në transmetim direkt video gazetarie, sportive dhe thjesht amatore. Funksionimi i saj është shumë i thjeshtë. E shkarkon aplikacionin për modelet iOS (për momentin jo në ata Android) regjistrohesh duke u lidhur me profilin në Twitter dhe vë në funksion kamerën dhe mikrofonin për kë dëshiron të transmetojë. Të tjerët mund të shohin. Mjafton një buton “Start Broadcast”, që të transformohesh në “njeriun e motit”./lapsi.al/Kthehu