• |
ide | kryesore

Therrje në mes të Tiranës

Arkiva, Pikante
image.jpg

Skena e kurbanit ka ndodhur këtë pasdite në kryqytet buzë lumit të Lanës. Një qytetar kishte lidhur kokëposhtë prenë e tij dhe pasi e therri, po i rripte lëkurën. Ngjarja tërhoqi vëmendjen e shumë qytetarëve të cilët shfrynin nëpër dhëmbë për makabritetin që po shihnin ditën për diell, aq më tepër në sy të fëmijëve, të cilët luanin disa metra më tutje.