• |
ide | kryesore

Qesharake/ Skuadrat e Bashkimit dhe Pejës ngatërrojnë fushat (video)

Arkiva, Syri i Lapsit
ndeshja.jpg

Ndeshja Bashkimi  – Peja në basketboll për meshkuj nisi normalisht. Të paktën kështu u duk për spektatorët, por në të vërtetë dy skuadrat ngatërruan fushat dhe nisën të shënojnë në koshat e tyre. Situata qesharake u kap shpejt dhe ndeshja u ndërpre, për të rinisur normalisht.Kthehu