• |
ide | kryesore

Shikoni çfarë i punon Vildane Zeneli këtij mashkulli në shtrat

Arkiva, Paparazzi
image.jpg

Modelja e njohur për fotot provokuese, duket se nuk i ka rezistuar dot publikimit të një momenti intim në krevat, ku shfaqet sipër një mashkulli. Pozicioni seksual tregon një femër të fuqishme që ka nën kontroll partnerin e saj, i cili ngjan krejt i pafajshëm nën sundimin e Vildanes. Ndoshta kjo pozë është pjesë e ndonjë fushate publicitare të modeles, por fakti që ajo e fshiu nga IG pak orë pas publikimit, të bën të mendosh për ndonjë postim të pa menduar si pasojë e euforisë së momentit. Vildane Zeneli shquhet për pasionin e të treguarit të të pasmeve nëpër foto dhe ky është një nga ato raste.Kthehu