• |
ide | kryesore

Fotoja e Nënë Terezës që po bën xhiron e internetit

Arkiva, Dossier
auto_image1-620x531-480x4111429769944.jpeg

Kjo foto që është shëmbëlltyrë e elegancës klasike është shkrepur verën e viteve 1930. Nënë Tereza në këtë foto është 18 vjeç. Kjo foto është shumë e rradhë dhe ajo ka nisur të kthehet në foto virale në rrjetet sociale. Nënë Tereza themeloi organizatat e misionarëve për bamirësi të Kishës Katolike në vitin 1950.