• |
ide | kryesore

Kush është gomari?

Arkiva, Pikante
11696812_10203964292177937_979387208_n.jpg

Foto që shihni po komentohet gjerësisht në rrjetet sociale. Një maturant nga qyteti i Gramshit gjeti një mënyrë shumë të veçantë për të shkuar në mbrëmjen e maturës, pikërisht me gomar. Gjesti i tij ka bërë shumë përshtypje të bashkëmoshatarët dhe familjarët që po përcillnin për në mbrëmje të rinjtë. Shiç shihet në foto, gjithçka është përcjellë me humor nga vetë maturanti dhe të pranishmit. /Lapsi.al/