• |
ide | kryesore

O ba ky éshté Obama?

Arkiva
IMG_20150718_212405.jpg

Nje vajze dhe i ati i saj ne Havana, duke ndjekur fjalimin e presidentit te ShBA ne 1 korrik qe flet per vendosjen e maredhenieve diplomatike pas 60 vjetesh.