• |
ide | kryesore

Fotografia që preku zemrat e miliona njerëzve: Nëna pas lindjes së fëmiës me prerje cezariane

Arkiva, Planet
cezar.jpg

Fotografja Hellen Aller ka fotografuar një nënë të panjohur që kishte kryer lindjen me prerje cezariane

Ajo i kishte thënë fotografes se ishte shumë e frikësuar të lindte me prerje cezariane, por që ajo ishte zgjidhja e vetme për shkak se ajo po humbiste shumë gjak, përcjell Gazeta Expess, shkrimin e Daily Mail.


“Fotografova këtë nënë, para disa javësh dhe më tregoi se sa ishte frikësuar nga lindja me prerje cezariane. Ajo kishte qenë e detyruar ta bënte një lindje të tillë pasi që kishte humbur shumë gjak”, ka thënë fotografja.


Fotografja ka shtuar se vetë nëna e kishte ftuar t’ia bënte fotografinë.

Edhe Helen e ka pranuar se nuk kishte besuar që fotografia do të shpërndahej kaq shumë.

Kjo fotografi është shpërndarë 56 mijë herë në Facebook.

 

Kthehu