• |
ide | kryesore

Shkon në varrimin e shokut të vrarë në luftë i veshur si grua (foto)

Arkiva, Pikante
B2A.jpg

Një fustan ngjyrë i verdhë, me dekolte të hapur dhe një palë çizme rozë, padyshim që nuk është një veshje ideale për tu prezantuar në funeral. Barry Daleney, nuk do të donte kurrë që të shfaqej në atë mënyrë, por ia kishte premtuar mikut të tij me të mirë, Kevin Elliott. Shokët ishin betuar se nëse njëri prej tyre do të vdiste, tjetri do të shkonte në funeral i veshur si grua. Elliot ishte një ushtar në shërbim në Afganistan dhe u vra gjatë një sulmi taleban. Imazhet e funeralit të mikut të tij e bënë xhiron e botës, për të përfaqësuar lidhjen unike që mund të krijohej mes dy personave./shqip/


Elliot1

Barry Delaney, wears a green dress and red socks following a bet with his soldier friend, as the coffin of soldier Private Kevin Elliott, 24, of the Black Watch, arrives at Barnhill Cemetery in Dundee. Private Kevin Elliott funeral