• |
ide | kryesore

Kapet peshku më i madh në botë (VIDEO)

Arkiva, Planet
peshku11.jpg

Dy peshkatarë polak, Alfons Brzovski dhe Marek Zdanoviç kanë kapur peshkun më të madh në botë. Bëhet fjalë per një mustak gjigand, që peshon plot 185 kilogram, ndërsa llogaritet të ketë një moshë mes 90 dhe 110 vjeç.  Peshku është kapuur në ujërat e lumit Odra, në pjesën e Polonisë. Për më shumë shihni videon:Kthehu