• |
ide | kryesore

Aktori i Portokallisë i shpëton gjobës së policisë falë batutave dhe humorit

Arkiva, Paparazzi
lako.JPG

Ledio Lako, ose ndryshe Ramadan Kafsha, i ka shpëtuar ndëshkimit të policisë për kundravajtje teksa i ka kënaqur me disa batuta të roleve të tij. Skena është fiksuar pasditen e sotme në një nga rrugët përballë Parlamentit, ku aktori i Portokallisë kishte parkuar Benzin e tij në një rrugë që nuk lejohet qëndrimi. Policët po bënin gati fletë-gjobën kur në moment, u shfaq Ledio, i cili me humor, i ka marrë mëndjen dy oficerëve. Duket se gjithçka funksionoi dhe kështu aktori i shpëtoi ndëshkimit për parkim të gabuar.Kthehu