• |
ide | kryesore

Shihni si sulen shqiptarët për të ngrënë në kampet e azilantëve në Gjermani (VIDEO)

Arkiva, Syri i Lapsit
shqiptaret ne gjermani.png

Kjo video e shpërndarë në rrjetet sociale tregon se si sillen shqiptarët e një kampi azilkërkuesish në Gjermani përpara ngrënies. Janë të gjithë në radhë duke u shtyrë me njëri – tjetrin, me pjata në duar dhe turren me vrap kush të marrë i pari ushqimin. Janë thuajse të njëjtat pamje që i kemi parë në vitet ’90 kur, të zhytur në varfëri, qytetarët suleshin për të marrë sa më shumë ndihma. 


 


Kjo eshte rradha per tu ushqyer ne nje azil ne Gjermani…

Kjo eshte rradha per tu ushqyer ne nje azil ne Gjermani…

Posted by JETA OSH QEF on Sunday, September 6, 2015

 

Kthehu