• |
ide | kryesore

iPhone 6s sjell prekjen 3D

Arkiva, Syri i Lapsit
iphone.png

Kompania Apple prezantoi dje iPhone 6s. Ky është telefoni më revolucionar i gjeneratës së re. iPhone 6s sjell risi në kamera, por edhe në prekje. 3D Touch mundëson lehtësi në kryerjen e disa proceseve njëkohësisht. Shini videon për më tëpër: 


 


1

Por ka një veçori të re të quajtur 3D Touch, e cila mund të zbulojë sa shumë e prekni ekranin.

2

Për shembull, kur e prekni ekranin në aplikacionin Phone dhe e mbani atë, juve ju shfaqet një listë e kontakteve më të fundit.

3

E njëjta ndodh edhe me Messages. Ju gjithashtu mund të ‘kërceni’ në të dhe t’i shkruani një mesazh të ri dikujt.

4

Çfarë ndodh nëse e përdorni 3D Touch në një link?

5

Do të ju shfaqet një parashikim i uebfaqes!

6

3D Touch punon edhe në aplikacionin Mail gjithashtu.

7

Ju mund të shtypni në një mesazh për të marrë një parashikim të tij.

8

Dhe të ktheni mesazhin, ta shënjoni si të lexuar dhe më shumë.

9

Kamera morri një përmirësim të madh. Tani ajo bën fotografi në 12MGP.

10

Gjithashtu kamera mund të incizojë video në kualitet 4K, që është dy herë më mirë se rezolucioni normal HD. Duket fantastike!

11

Çdo foto që e bëni bëhet një Live Photo. Nëse prekni në një foto, ajo kthehet në animacion.

12

Kamera në mënyrë automatike kapë disa momente para se të bëni një fotografi.

13

Dhe më pas ju mund ta lini atë animacion si fotografi në sfond. Lapsi.al -lajmi.net

Kthehu