• |
ide | kryesore

Libri/Kryeministri Cameron drogmen dhe pervers

Arkiva, Planet
cameron2.jpg

Kryeministri britanik, David Cameron është nën akuza të rënda nga një ish-aleat, Lord-i Ashcroft(ne foto) si persorues droge dhe pervers.
Ky i fundit ka qenë pjesë e konservatorëve dhe drejtues në nivele të larta.
Miliarderi dhe një nga financuesit kryesorë të partisë, tashmë po përgatit një libër, të titulluar “Më thërrisni Dave”.
Në libër ka akuza bombastike.
Aty thuhet se kryeministri merrte drogë dhe ishte pjesë e një grupi që organizonte festa të çmendura kur ishte i ri.
Miliarderi filantrop ka vite në luftë me Cameron dhe e ka shkruar biografinë pasi nuk arriti të marrë një post të rëndësishëm.
Kryeministria ka reaguar duke thënë se nuk i njohin këto akuza.
Në libër thuhet se kur ishte i ri, Cameron e ka futur organin gjenital në gojën e një derri të ngordhur.
Megjithatë në libër thuhet se ky rast mund të jetë i dyshimtë.
Libri hedh dritë mbi ‘udhëtimin’ e Cameron nga student i privilegjuar në Eton dhe Oxford drejt postit të kryeministrit të Britanisë.

Para disa vitesh, kur u pyet nëse ka marrë kokainë, Cameron nuk u përgjigj

Kthehu