• |
ide | kryesore

Miss Italia ka bibilush (foto)

Arkiva, Stil
mnmnm.jpg

Miss Italia, Alice Sabatini është mbretëresha e gafave. Sa herë flet ajo bën nga një të tillë. Të parën e lëshoi që natën e spektralit kur tha se donte të jetonte në vitin 1962 për parë luftën e dytë botërore (!!!) dhe e dyta për mosnjohjen e Michael Jordan. Sot në rrjetet sociale është publikuar një foto e saj mjaft e sikletshme.

“Të gjithë e kritikojnë Miss Italia për atë frazë për luftën, por askush nuk e kanë vënë re se ajo një bibilush…” – shkroi një prej komentueseve. /lapsi.al/


Giulia Latorre:

Kthehu