• |
ide | kryesore

Shoferët e urbanëve në Tiranë, me telefon në vesh e cigare në gojë

Arkiva, Syri i Lapsit
xx.jpg

Kush e përdor transportin publik në Tiranë do të jetë ndeshur me shoferë të tillë, si ky që shfaqet në këtë video; me drejtues të autobusëve që flasin në telefon gjatë kohës që janë në drejtim të mjetit të transportit apo edhe që pinë cigare. Kjo video është xhiruar në një prej autobusëve të linjë së Tiranës së Re dhe tregon më së miri se çfarë ndodh me transportin urban në Tiranë, përveç kushteve të mjeteve, që lënë për të dëshiruar.  


 


Shoferi autobuzit flet ne telefon dhe pi cigare

Posted by JETA OSH QEF on Sunday, September 27, 2015

 

 

Kthehu