• |
ide | kryesore

Cilët dashnorë kanë çuar në shtrat mijëra femra!

Arkiva, Stil
cil-euml-t-dashnor-euml-kan-euml-ccedil-uar-n-euml-shtrat-mij-euml-ra-femra_hd.jpg

Të jesh dashnor është punë e vërtetë. Gjithmonë duhet të jesh i gatshëm për aksion, e të mos përmendim si do të duhej të jesh shumë i qëndrueshëm kur është fjala edhe për vetë aksionin.

Një mashkull mesatarisht gjoja ka fjetur me njëzet femra, transmeton Telegrafi, mirëpo këta dashnorë të famshëm kanë pasur edhe më shumë se një mijë femra! Tingëllon e pamundur, apo jo?

Edhe muzikanti Simon Cowell është gjendur në listën e dashnorëve të tillë. Ai gjoja thotë se ka fjetur me më shumë se dy mijë femra.


Më shumë se dy mijë femra i ka çuar në shtrat edhe Jack Nicholsonilegjendar, ndërkaq po aq femra ka pasur edhe pronari i “Playboyt”, Hugh Hefner.

Madje dyfish më shumë nga ata ka pasur rockeri i famshëm Mick Jagger. Konkurrencë mund t’i bëjë edhe një tjetër rocker, Gene Simmons, nga grupi “Kiss”, por edhe aktori Charlie Sheen, i cili ka pasur më shumë se pesë mijë femra!

Këngëtari latino-amerikan Hulio Iglesias, ka patur seks me mbi 3.000 femra. Ai me shaka njëherë ka thënë se ajo statistikë është e 1976, ndërsa të tjerat nuk i ka bërë publike.

Aktori Warren Beatty, është kënaqur me 12.775 femra, në mes tyre edhe me Joan Collins dhe Madonna, për të cilat nuk ka folur asnjëherë dhe as nuk i ka mohuar

Wilt Chamerlain ka thyer rekordin në terrenin e basketbollit duke arritur 100 pikë në një lojë, ndërkaq thuhet se ka bërë seks me më shumë se 20.000 femra!

Keni menduar se nuk ka mundësi edhe për më mirë? E po mase mundet sepse në vendin e parë të dashnorëve më të mëdhenj është diktatori Fidel Kastro!

Fideli në moshën 90-vjeçare, gjoja tërë këtë kohë ka dashuruar – mbase edhe kjo është arsyeja e jetëgjatësisë së tij. Ai për 40 vitet e fundit ka patur së paku nga dy femra në shtrat në ditë. Njëra në drekë dhe një në darkë, ndonjëherë edhe një të tretë. Sido që të jetë, Kastro gjoja ka fjetur me 35.000 femra. /Telegrafi

Kthehu