• |
ide | kryesore

Qytetari: Më në fund e bëmë Vlorën të notueshme (video)

Arkiva, Syri i Lapsit
12112357_1507962079496654_772378394830413098_n.jpg

Qytetarët e Vlorës fajësojnë autoritetet për përmbytjen e qytetit sa herë ka reshje. Mbrëmë thuajse të gjitha rrugët e qytetit u mbuluan nga uji si pasojë e bllokimit të kanalizimeve. "Më në fund e bëmë Vlorën siç e deshëm, të notojmë", thotë një qytetar për mediat lokale. Lapsi.al 


 


 

 

Vlora pa koment asnje vemendje nga organet qe kane pergjesi per kete situat emergjente boll na bet xhiro ne karigen me rota neper zyra ose dilni punoni turp turp qytetaret e vlores duan te flasin ne mendja dhe na dergojn shqecimet e tyre ngrihuni ne protesta jo me media po doni te keni nje jet te mir se skemi ca u bejm dhe ne nuk regullojm ruge e kanlizime nuk zhbllokojm me bote shtepit tuaja, merni numrat e istitucioneve ata meren me keto pun ngrini zerin vlora eshte len pas dore nuk do lejom me asnje te pasurohet mbi vuajtjen qe po kalojm.

Posted by VLORA News on Saturday, October 10, 2015

Kthehu