• |
ide | kryesore

Transporti urban në Tiranë. Foto që flet sa mijëra fjalë

Arkiva, Pikante
urban.jpg

Një foto e bërë sot në autobusin e linjës së “Tiranës së Re” po qarkullon në rrjetet sociale. Foto tregon  realisht gjendjen e transportit urban në Shqipëri. Qeveritë vendore e qëndrore janë ndryshuar, por ky transport jetik për shumë qytetarë vazhdon ende të jetë në gjendje skandaloze. Dhe përpos kësaj kompanitë e transportit urban kërkojnë herë pas here rritje të cmimit të biletës./Lapsi.al/