• |
ide | kryesore

Gjërat që një mashkull menjëherë i vëren te një femër gjatë seksit

Arkiva, Stil
gj-euml-rat-q-euml-nj-euml-mashkull-menj-euml-her-euml-i-v-euml-ren-te-nj-euml-fem-euml-r-gjat-euml-seksit_hd.jpg

Meshkujt do të vënë re pothuajse gjithmonë këto gjëra si në vazhdim.

Meshkujt nuk do të vërejnë në qoftë se sapo keni lyer flokët tuaja apo keni lëkurë të theksuar në thembrat e këmbëve.

Femrat shohin dhe vënë re të gjitha gjëra e imta tek një mashkull dhe rreth tij, shkruan "Zëri". Por edhe meshkujt nuk janë shumë prapa femrave në këtë aspekt, sidomos kur vjen koha për seks.


Iniciativën tuaj
Meshkujt gjithmonë rrëqethen edhe në imazhin e kujtesës kur ju për diçka keni marrë iniciativën. Në qoftë se prisni vetëm nga mashkulli për të bërë diçka, ju do të lini përshtypjen se nuk jeni e interesuar aspak.

Lëvizjet…
Pas iniciativës … Mënyra sesi lëvizni dhe çfarë lëvizje bëni … Në qoftë se silleni si një gazele, natyrisht që ai do të vërejë atë. Ashtu si në rastin kur jeni e ngurtë. Keni kujdes në lidhje me atë se çfarë imazhi dërgoni me anë të lëvizjeve tuaja, sepse lehtë mund të ndikoni në kursin e ardhshëm të marrëdhënieve.

Sytë
Ku do të shikonit gjatë seksit? Në sytë e tij, trupin e tij të zhveshur apo në mur? Jeni e vetëdijshme se ku përqendroni sytë tuaj në mënyrë të mos dërgoni sinjale të gabuara indiference apo diçka tjetër.

Të brendshmet seksi
Nëse për shkak të tij, nën veshjet rastësore, keni veshur të brendshme seksi, i dashuri juaj me siguri do të vërejë atë. Përveçse nëse nuk jeni depiluar …Kjo është një nga gjërat që atij menjëherë do t’i bie në sy, pasi në këtë mënyrë të brendshmet seksi do të mbesin në plan të dytë. /Telegrafi

Kthehu