• |
ide | kryesore

Kryetari i Bashkisë seks në zyrë me vartësen (video+18)

Arkiva, Syri i Lapsit
video4.jpg

Kryetari i bashkisë së një qyteti në Paraguaj është filmuar duke bërë seks në zyrën e tij me një punonjëse në moshë të re. Autoritetet kanë nisur hetimet, por thonë se nuk mund të ketë një dënim për atë që është bërë sepse nuk ka qene me detyrim. Sipas tyre, ai do dënohet nga elektorati dhe partia e tij. Vajza në video, identiteti i të cilës nuk u zbulua, është duke punuar ende në bashki dhe mosha e saj është rreth 20 vjeç. Vete kryetari i bashkise e pranoi videon duke u justifikuar se ishte nje moment dobesie. Sipas mediave meksikane, reputacioni i liderit politik, i cili ka qenë në pushtet prej 25 vitesh, nuk është mirë tani.Kthehu