• |
ide | kryesore

Foto: Alarmohet OKB: Një “ari polar” ecën mbi planetin Mars

Arkiva, Planet
ari.jpg

Ditë më parë, NASA ka publikuar disa fotografi, ku shihen pamje të ndryshme të planetit Mars.


Në mesin e fotografive është gjetur edhe një figurë që ngjason shumë me një ari polar.Scott C Waring, një hulumtues që merret me çështjen e jashtëtokësorëve, pasi e ka parë këtë figurë, e ka njoftuar Organizatën e Kombeve të Bashkuara.

“Nuk është hera e parë, që NASA fotografon qenie të gjalla në hapësirë, por ua mbulon ngjyrën dhe i bën të duken si jo të gjalla”,- ka thënë hulumtuesi.

“Për këtë e kam njoftuar OKB-në dhe dua që të jepet një përgjigje. Po qe se nuk shpjegon askush, do të drejtohem personalisht tek Ban Ki-moon”,- tha ai./mapo