• |
ide | kryesore

Fetishet gjatë seksit, nga të cilat nuk duhet të ndiheni të turpëruar

Arkiva, Stil
fetishet-nga-t-euml-cilat-nuk-duhet-t-euml-ndiheni-t-euml-turp-euml-ruar_hd.jpg

A mund të jetë seksi normal njësoj i zjarrtë si edhe ai i plotësuar me ndonjë fetish? Në fetishet seksuale, njerëzit më së shpeshti i eksitojnë ato gjëra të cilat nuk i kanë në jetën private.

Lidhja e partnerit me kravatë, me konop apo me kllapa – do t’i eksitojë shumë meshkuj dhe femra, transmeton Telegrafi.


Shputat
Njëri nga fetishet më të shpeshta është adhurimi i shputave të femrave. Meshkujt dëshirojnë të lozin me to, mirëpo një shputë “e shkathët” – mund t’i çojë edhe në masturbim.

Sigmund Frojdi për këtë ka dhënë sqarimin – shputa na rikujton organin gjenital mashkullor. A ka të drejtë?

‘Spanking’
Vithet janë jashtëzakonisht zona të ndjeshme erogjene, ndërkaq nëse shtrëngimi dhe të mëshuarit me shuplaka përsëriten mund t’u shërbejnë si paralojë e shkëlqyeshme shumë femrave, por edhe meshkujve të cilët eksitohen sapo t’u shkojë mendja tek to.

Kthimi në fëmijëri, përkatësisht “poshtërimi” i këtij lloji – për shumicën është tepër eksituese.

Lozja e roleve
Kostumi i shërbëtores franceze të dhomës mbase është bërë klishe, mirëpo klishe në të cilën të gjithë me kënaqësi lozim.

Lozja e roleve nënkupton veshjen, lokacionin interesant dhe tregimin të cilin mund ta imagjinoni deri në detaje apo çdo gjë t’ia lini fantazisë..

Kthehu