• |
ide | kryesore

Jeta e mbretit Zog e treguar nga disa foto të rralla

Arkiva, Dossier
mbreti zog.jpg

Disa foto të rralla të mbretit Zog janë publikuar së fundi. Monarku shqiptar shfaqet më së shumti me bashkëshorten dhe motrat. Në disa prej tyre ka edhe foto të grave femra në ushtri. Këto foto të rralla dëshmojnë edhe veshjen plot stil të kohësh. /Lapsi.al 


12212013_760259444078227_1242861022_n

12202322_760259457411559_685337040_n 12202550_760259470744891_1038978024_n 12202031_760259450744893_782575457_n 12200745_760259514078220_592239655_n 12207965_760259507411554_839595695_n