• |
ide | kryesore

Epshi i vërtetë: Tri fantazitë më të mëdha seksuale të femrave moderne

Arkiva, Stil
epshi-i-v-euml-rtet-euml-tri-fantazit-euml-m-euml-t-euml-m-euml-dha-seksuale-t-euml-femrave-moderne_hd (1).jpg

Nuk janë vetëm meshkujt ata të cilët kaplon fantazia kur është fjala për seksin.

1. Dashnor i përsosur
Njëra nga dëshirat më të mëdha të fantazive të femrave është seksi me një mashkull të bukur dhe të zjarrtë, i cili di të kënaqë femrën më shumë se askush tjetër.


Në fantazinë e këtillë mund të jetë partner i saj një mashkull një krejtësisht i panjohur, miku, kolegu apo ndonjë personalitet i famshëm, transmeton Telegrafi.

2. Treshja
Seksi në treshe nuk është vetëm fantazi e popullarizuar e meshkujve. Edhe femrat e dëshirojnë edhe një person tjetër në krevat, qoftë edhe vetëm duke fantazuar.

Nuk ka rëndësi nëse janë dy meshkuj apo një mashkull e një femër, thjesht dëshira për këtë aventurë i tërbon ato.

3. Dominimi
Seksi në të cilin njëri partner dominon është fantazi e shumë femrave. Nuk është me rëndësi a dominon mashkulli apo femra, me rëndësi është që njëri të jetë udhëheqës i lojës seksuale.

Nëse hetoni një gjë të tillë, shfrytëzoni menjëherë, por si në të gjitha gjërat dhe në seks ka kufij që duhet t’i vendosni menjëherë. /

Kthehu