• |
ide | kryesore

Zogu i Tiranës shfaqet me buzë, faqe e sy të lyer, krah të dashurës: “Kemi 5 vjet bashkëjetesë”

Arkiva
Zogu2.jpg

Një look jo të zakontë kishte zgjedhur këtë mëngjes Zogu i Tiranës i cili u shfaq në ekran së bashku me partneren e tij. I përgatitur për të rrëfyer dashurinë e tij me bjonden Angela, Zogu tha se ata kishin 5 vjet bashkëjetesë dhe se për Krishtlindje ai do të shkonte tek shtëpia e vajzës për t’i kërkuar dorën zyrtarisht. Aldo e pyeti Zogun se pse kishte vënë aq shumë ‘make up’, ndërsa ai sqaroi se njerzit duhet të kuptojnë se buzët e lyera, sytë dhe faqet e skuqura, quhen grim televiziv dhe kjo pamje nuk ka të bëjë me prirjet e tij seksuale. 


Kthehu