• |
ide | kryesore

Çfarë instikti kanë macet?

Arkiva, Planet
macet.jpg
Hulumtimi i kryer nga Universiteti i Edinburgut pohon se macet kanë tipare të ngjashme të personalitetit me grabitqarët e mëdhenj.
Studimi gjithashtu pohon se macet pavarësisht që duken bukur dhe janë të pastra, fuqia e shikimit në sytë e tyre është ndoshta instikti i tyre vrasës, transmeton Klan Kosova.
 
Hulumtuesit nga Universiteti i Edinburgut kanë hulumtuar tipare të karakterit të pesë maceve shtëpiake dhe kanë krahasuar sjelljet e tyre me macet e egra që janë të mëdha si luanët.
 
Studimi gjeti se racat e ndryshme kishin të njëjtat karakteristika të forta në lidhje me dominimin.
Kthehu