• |
ide | kryesore

Inxhinieri që nuk u la për 12 vjet dhe që ka bërë një zbulim befasues (foto)

Arkiva, Planet
th.jpg

Nuk u la për 12 vjet dhe është krenar. Nuk është një i pastrehë dhe as ndonjë “hipi” nostalgjik, por një inxhinier. Sipas tij të lahesh shpesh është më shumë e dëmshme se ndihmuese. Ideja është e David Whitlock, që duke parë kuajt që rrotulloheshin i erdhi në mendje se bakteret e mira dhe ato të këqija me siguri duhet të kenë një ekuilibër mes tyre pa e dëmtuar lëkurën. Madje sipas tij, duke u larë hiqen edhe bakteret e mira. Sipas tij trupi nuk duhet larë, por rrobat duhen ndërruar. Mund të përdoret edhe një detërgjent të shpikur prej tij që mbron bakteret e mira në trup. Ai ka themeluar AOBIOME, një lloj fermentuesi që është i përbërë nga mikrobe dhe baktere që gjenden në trupin e njeriut.