• |
ide | kryesore

E reja e “zotëruar nga djalli” vdes pas ekzorcizmit në kishë

Arkiva, Planet
ereja.jpg
Një grua e re ka ndërruar jetë pasi dyshohet se përindërit e saj kryen një ekzorcizëm për t’i njxjerrë “shejtanin” nga barku. 22-vjeçarja, që quhej Jaqueline Sanchez nga Belize, Në Amerikën Qendrorea, vdiq pasi pësoi një arrest kardio respirator. Mediat lokale raportojnë se trupi i saj u ngrit në ajër brenda kishës dhe se ajo foli me zërin e një burri. Mediat thanë se ajo u ul forcërisht poshtë që të kryhej riti fetar.


Kthehu