• |
ide | kryesore

Gjenden 100 mijë euro në fund të lumit (foto)

Arkiva, Pikante
hjjjjj.jpg

Mbi 100 mijë euro në kartëmonedha të prerjeve të mëdha u gjetën në fund të lumit të Danubit në Vjenë. Policia austriake sqaroi se nuk bëhet fjalë për një sasi parash që është hedhur nga ndonjë grabitje, pasi nuk ka të tilla të raportuara kohët fundit në shuma të tilla. Paratë u sekuestruan dhe tashmë po thahen. Nëse nuk gjendet pronari, do t’i dorëzohen personit që i gjeti i pari dhe që u zhyt në lumë për t’i marrë./lapsi.al/ 


Foto 2

Foto 3 Foto 4 Foto 5