• |
ide | kryesore

Ky është moteli më i frikshëm në botë (FOTO)

Arkiva, Planet
Blood-splattered-walls-close-up1.jpg
Në pamje të parë mund të duket si një nga motelet normale amerikane pranë autostradave. Por shikoni me kujdes dhe do zbuloni një sekret të frikshëm.
 
Ky është një motel i braktisur, megjithatë nëse sheh me kujdes në dritaren e njërës prej dhomave, dallon që brenda, në mur ka njolla gjaku. Fotot janë kthyer në hit në rrjet.
 
Ato janë bërë në Amboy, Kaliforni, një qytet thuajse fantazmë.

Blood-splattered-walls-close-upBlood-splattered-wall-in-motel

 

 


Kthehu