• |
ide | kryesore

VIDEO/ Si do të duket toka në vitin 2050

Arkiva, Planet
20151209145143-si-do-te-duket-toka-ne-vitin-2050-m.png
Samiti i liderëve për ndryshime klimatike në Paris përfundon këtë javë.
 
Për momentin rrjedhin negociatat për përpunimin e një dokumenti me të cilin shtetet obligohen për një plan të ndalimit të ngrohjes globale.
 
Ekspertët thonë që ngrohja globale po shkakton probleme të mëdha në botë, dhe nëse kjo nuk ndalohet, në të ardhmen na kanoset një katastrofë e vërtetë ekologjike.
 
Një video e quajtur "Mirësevini në planetin 2050!" tregon se si do të dukej planeti ynë po qe se ngrohja globale shkakton rritjen e temperaturës globale për 3,5 gradë Celsius.

 


Kthehu