• |
ide | kryesore

Çfarë mendojnë meshkujt gjatë seksit?

Arkiva, Stil
ccedil-far-euml-mendojn-euml-meshkujt-gjat-euml-seksit_hd.jpg
Çfarë mendojnë meshkujt gjatë seksit? Kjo pyetje u vjen ndërmend shumë femrave, mbi të gjitha, sepse besimi i përgjithshëm thotë se meshkujt nuk mendojnë gjatë marrëdhënieve seksuale.
Por në të vërtetë, mendojnë. Dhe ja çfarë thonë një grup meshkujsh për sajtin Sofeminine, se mendojnë më shpesh gjatë seksit. Që të mos zhgënjeheni, po ju themi paraprakisht që nuk mendojnë për këmishën që e kanë të pahekurosur.
 
1. Mos e kryej! Qetësohu, mendo diçka tjetër. Shumë mirë, po mendoj diçka tjetër. Jo, s’mendoj dot gjë tjetër!
 
2. Dhëmbët. Bëj kujdes me dhëmbët!
3. Ki kujdes tani. Fillo ngadalë, se nuk i dihet. Pastaj shih e bëj.
4. Duhet të vijë ajo e para. Përqëndrohu!
5. Sa i paparë është seksi i pajtimit!
6. A erdhi apo jo, s’e marr vesh!!!
7. Kam uri.
8. T’i propozoj seks anal?
9. Pse nuk bën zë ajo?
10. Hm, mendoj se është koha për të ndryshuar pozicion.
11. Çfarë dreqin po bën kjo tani? (Epo, jo të gjithë janë ekspertë)
12. Është shuuuumë qejf, s’dua ta derdh jashtë!
13. Uau, ku e ka mësuar kjo këtë?
 
Kështu pra, thjesht, pastër, shkurt, meshkujt e dinë se çfarë duan. Edhe pse jo gjithmonë është e mundur
 

Kthehu