• |
ide | kryesore

Fotot më dramatike të vitit 2015

Arkiva, Planet
10254_10153544831463110_3329070659952743573_n.jpg

Ngjarjet e vitit që lamë pas kanë shenjuar jetën e shumë njerëzve për shkak të dramave që kanë ndodhur.


Më e madhja natyrisht është ajo e emigrantëve sirianë dhe fëmijëve të mbytur në detin Egje.


Sigurisht që edhe ngjarja e Parisit tronditi mbarë botën.

Më poshtë janë disa prej fotove që shenjuan këtë vit, sipas Euronews.

Mbytja e Aylan Kurdi

Femijet refugjate ne Hungari

Shtepia e Bardhe vendos ngjyrat e flamurit francez

Nje femije sirian në Aleppo

Dy vellezer siriane ne Hungari, Budapest

Kulla Eiffel, Paris

Kthehu