• |
ide | kryesore

Ndryshimet negative që pësoni kur bini në dashuri

Arkiva, Stil
Stocksy_txp58055bc0sXk000_Small_810395.jpg

Të rënit në dashuri ka anët e saj pozitive dhe negative. Dashuria nuk ju bën domosdoshmërisht më të mirë, ja disa nga ndryshimet që pësoni kur bini në dashuri.

1 – Bëheni antisocial. Duke u takuar çdo ditë me të dashurin tuaj, nuk keni kohë ose më saktë i lini pas dore miqtë tuaj.


2 – Bëheni shumë obsessive.

3 – Bëheni shumë xhelozë. Ndjenja e xhelozisë rritet më shumë dhe bëhet më e dukshme gjatë kohës kur ju jeni në një lidhje.

4 – Bëheni të varur. Të varur në kuptimin e lumturisë. Nëse personi që keni në krah ju bën të lumtur, athëherë edhe ju vetë duhet t’ja ktheni me të njëjtën monedhë këtë dashuri që ai ju dhuron.

Kthehu